2013. március 3., vasárnap

Hogyan jelenik meg a porcelánfestés a közösségi oldalakon?

Az internet megjelenésével a közösségi oldalak is fellendültek. Az emberek egymás után hozták létre itt profiljaikat, és manapság tartják egymással a kapcsolatot a közösségi oldalak segítségével. Nyilvánvaló volt, hogy az azonos érdeklődésű emberek is keresni fogják egymás társaságét a social networking-en. Ebben a bejegyzésben a porcelánfestők, a porcelánestés kzösségi jelenlétéről lesz szó.


PFK- Porcelánfestők Klubja
Ez az IWIW klub a porcelánfestőket, a porcelánfestét kedvelő embereket tömöríti. A klubnak jelenleg 245 tgja van, és legutóbb februárban mutatott aktvitást. Sajnálatos módon azonban elég szegényesnek mondható az aktivitás, ugyanis sem az üzenőfalon, sem a Képek albubman nem találhatók elemek.

a másik legnépszerűbb közösségi oldal manapság a Facebook, itt is érdemesnek tartottam kürölnézni, hogy milyen formában jelenik meg a porcelánfestés ezen az oldalon.



Porcelánfestés
A Facebookon egyetlenegy ilyen profilt találtam, amely termék, illetve szolgáltatás funkcióval regisztrált fel erre a közösségi oldalra.  Eddig mindössze 26 ember nyilvánította ki tetszését, ez elenyésző az iwiiw-es klubhoz képest, amelyiknek 245 tagja van. Hasonlóan az iwiw-eshez, ez az oldal sem mutat nagy aktivitást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése